Vraagjes?

Vraagje over Tom & Della's? Hieronder vind je de meeste antwoorden. 
Staat jouw vraag er niet tussen, stuur ze dan gewoon even door via ons contactformulier, en dan komen we zo snel mogelijk met het juiste antwoord!

Over Tom & Della's

Wie of wat is Tom & Della's?

Tom & Della’s, dat zijn Premium takeaway maaltijden, ontwikkeld en bereid door onze topchefs van Gourmet Invent, een bedrijf van Compass Group Belgium.
Gourmet Invent is een top eventcateraar die ondermeer kookt voor Club Brugge, Zulte Waregem, R. Antwerp FC, KAA Gent, Waregem Koerse, Sterren op het Water en een pak meer topevents en -locaties.

Waarom Tom & Della's?

Toen de COVID-crisis de kop op stak besloot Compass Group alle kennis en skills die in huis beschikbaar waren om te zetten in een nieuw verhaal van premium takeaway maaltijden voor onze klanten. 
Dat liep zo vlot dat we meteen ook beslisten om iedereen te laten meegenieten Tom & Della's.

Waar komt de naam Tom & Della's vandaan?

Tom en Della bestaan echt, al is ‘Della’ natuurlijk een koosnaampje. Van wie precies, daar blijven we discreet over.

Belangrijk is vooral dat Tom & Della's gaat over premium ambachtelijke producten. Handgemaakt in België door Tom, Pak, Lien, Franky, Kim en nog heel wat anderen.

HOe, WAT en WAAR?

Waar kan ik Tom & Della's kopen?

Het Tom & Della’s assortiment is uiteraard te koop via deze webshop. Daarnaast vind je onze Premium takeaway salades bijvoorbeeld op Brussels Airport, op enkele festivals en events en natuurlijk in de meeste restaurants van Compass Group; in bedrijven, zorginstellingen en scholen. Werk je bij een van onze klanten, dan kan je Tom & Della's ook bestellen via DARKK!
Verder zie je ons ook steeds meer in kleine retail: supermarkten, traiteurs, enz.

Heb je vandaag nog geen Tom & Della's op je werkplek? Shame! Laat het ons weten, en dan nemen wij contact op met de juiste mensen.

Kan ik Tom & Della’s ook bestellen voor een feestje?

Lekker eten hoort bij een feestje. Tijdsgebrek om alles rond te krijgen ook. En dan is Tom & Della's een mooie oplossing. Premium foods, lekker vers, meteen klaar en geen werk voor jou! Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?
Met onze warme gerechten tover je bovendien in een handomdraai ook heerlijke, warme kost op tafel. Perfect gegaard en - dankzij onze slimme verpakking - perfect gedresseerd op je bord. Het enige wat jij nog moet doen is de complimenten incasseren!

JOUW levering

Waarom leveren jullie maar op 2 dagen?

Tom & Della’s gaat over vers eten.  En verse voeding heeft een beperkte houdbaarheid. Daarom worden de bestellingen gebundeld en 2x per week geproduceerd om zo in de best mogelijke omstandigheden op jouw bord te belanden.

Op welke dagen leveren jullie?

Voor het ogenblik leveren we op woensdag en zaterdag. Van zodra we kunnen wordt dat natuurlijk uitgebreid.

10€ voor een levering, dat is toch best wel veel?

Dat is inderdaad niet weinig. Maar ook dat heeft een reden: omdat onze producten zo vers zijn willen we ze niet via een gewoon transport versturen. Wij versturen onze gerechten enkel via gekoeld transport. Zo belanden ze kraakvers bij jou thuis.

Moet ik thuisblijven voor de levering?

Je moet inderdaad thuis blijven voor de levering. Ook weer omdat het om een gekoeld product gaat en noch wij, noch onze koerier willen dat al dat verse lekkers aan de deur blijft staan.

Hoe kan ik mijn levering volgen?

Je krijgt natuurlijk meteen een bevestigingsmail van ons, en van zodra onze koerier alle details heeft krijg je ook track&trace mogelijkheden.